sanramses marketing iasi

Content Marketing pentru Afacerile Locale

Transformă povestea afacerii tale în cuvinte care să rezoneze cu comunitatea. Fii auzit, fii vizibil, fii local.

 

Agenție de Creare Conținut - Sanramses Marketing Iași

Iașul este un loc plin de viață și posibilități. Străzile sale vibrează de activitate, afacerile locale înfloresc, dar nu toate se bucură de aceeași vizibilitate. Unele afaceri locale strălucesc în lumina reflectoarelor, în timp ce altele rămân în umbra. Diferența? Modul în care își prezintă povestea. La Sanramses Marketing Iași, credem și demonstrăm forța marketingului de conținut, în special pentru afacerile locale.

Într-o epocă în care online-ul domină, primele interacțiuni cu clienții se nasc adesea dintr-o simplă căutare pe Google. Dacă afacerea ta locală operează în Iași, ești la un pas distanță de a fi descoperit. Dar te pot găsi oamenii cu ușurință? Ce tip de conținut oferi care să te facă vizibil în fața lor?

Agențiile specializate în marketing de conținut, ca Sanramses, sunt esențiale în aceste vremuri, mai ales pentru afacerile care nu au o echipă mare de marketing. Vocea brandului tău, reflectată prin marketingul de conținut, este primul lucru pe care clienții îl asociază cu afacerea ta. Este esențial să transmită corect esența afacerii tale locale.

Consistența și claritatea mesajului tău sunt esențiale. Cum este scris conținutul tău, cu ce frecvență este produs și cum apare în căutările online influențează calitatea și cantitatea de clienți pe care îi atragi. Asta înseamnă să folosești tehnici de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) pentru a te asigura că site-ul tău este vizibil și mesajul tău este ascultat.

Echilibrul perfect între algoritmi și comunicarea autentică cu clienții poate fi greu de atins. La Sanramses Marketing Iași, ne specializăm în a ajuta afacerile locale din Iași să creeze conținut și să ajungă la mai mulți clienți potențiali. Serviciile noastre găsesc echilibrul potrivit pentru a transmite mesaje relevante și la timp.

SUNA ACUM

Marketing Digital prin Conținut

Deci, ce este, de fapt, marketingul prin conținut?

 

Marketingul prin conținut a fost întotdeauna componenta centrală a unei strategii de vânzări de succes, încă de la începuturile marketingului ca știință. A luat diferite forme de-a lungul anilor, de la recomandările verbale și povestirile, la infografice, vlog-uri și meme-uri, dar a menținut o abordare constantă: construirea unei audiențe țintă prin abordarea nevoilor lor.

Indiferent de peisajul marketingului și de tipul de conținut, principiul din spatele unei campanii de marketing prin conținut este solid: conținutul de calitate atrage utilizatori noi, îi educă și se angajează cu ei într-un mod semnificativ. Este o strategie pe termen lung de a câștiga vizibilitate pe piață, de a-ți stabili autoritatea, de a-ți cultiva cititorii, toate acestea lucrând către obiectivul final: creșterea conversiilor.

Făcut corect, marketingul prin conținut are succes garantat. Exclus din strategia ta de marketing sau neglijat, cu siguranță va afecta performanța vânzărilor tale. Nu este o chestiune de dacă, ci de când.

Și ce nu este? Oamenii au tendința de a confunda conținutul cu marketingul prin conținut și cu alte tipuri de strategii de marketing.

Scrierea de conținut vs. marketingul de conținut la Sanramses Marketing

În universul marketingului digital al Sanramses, există o diferență semnificativă între a scrie conținut ca un act creativ cu diverse scopuri și a implementa strategii de marketing prin conținut având un obiectiv specific în minte.

La Sanramses, creăm conținut ca text pentru paginile noastre de prezentare, pentru a descrie serviciile și produsele noastre, pentru campanii publicitare, sau pentru a publica un nou articol pe blog.

Însă, marketingul de conținut se referă la conținut creat pe un subiect de interes pentru audiența ta țintă, având ca scop răspunsul la întrebările utilizatorilor și distribuirea lui pe canale selectate strategic.

Acesta ajută utilizatorii în călătoria lor de învățare pe un anumit subiect, ghidându-i adesea de pe canalul de distribuție către site-ul nostru. Procesul stabilește o legătură valoroasă între ei și brandul Sanramses, care ulterior se traduce într-un număr mai mare de conversii.

 

detalii

Brand marketing vs content marketing

În timp ce primul se concentrează pe textul site-ului tău, descrierile produselor și serviciilor, propozițiile unice de vânzare, recenziile clienților, comunicatele de presă și prezența brandului în media, cel din urmă vizează consolidarea valorilor brandului tău din perspectiva audienței, abordând nevoile clienților tăi.

Marketingul de conținut folosește diverse materiale pentru a atrage vizitatori pe site-ul tău și, în final, pentru a crește vânzările. Poate fi un articol, o postare de blog, un ghid, un videoclip, o infografie, un webinar, un meme.

Dacă conținutul pe care îl scrii pentru marketingul de brand arată oamenilor cât de buni sunteți în ceea ce faceți, conținutul creat în scopuri de marketing plasează în centrul atenției nevoile clienților.

Scopul este de a ajuta audiența țintă abordând subiectele care îi interesează. La rândul său, aceasta demonstrează cât de competenți sunteți în domeniul vostru tocmai pentru că realizați activități pentru a-i ajuta pe ei. Și acest lucru vă va ajuta să deveniți mai competitivi pe piață.

detalii

De ce este marketingul de conținut atât de important?

Oamenii adoră conținutul proaspăt și de calitate care răspunde nevoilor lor. Google îl apreciază din aceleași motive și îl recompensează cu poziții superioare în clasamente.

Deoarece Google pune conținutul în centrul experienței utilizatorului, trebuie să te concentrezi pe crearea unui conținut valoros pentru a fi demn de aprecieri și distribuiri, conținut autoritar pentru a fi citat și conținut agreabil pentru a deveni viral. Conținutul tău nu trebuie doar să răspundă nevoilor oamenilor, ci să aspire să depășească așteptările lor.

Relevanță comunitară

 Conținutul localizat atrage și rezonă mai bine cu comunitatea, generând un sentiment de apartenență și încredere.

Optimizare pentru căutările locale

O strategie bine pusă la punct îmbunătățește vizibilitatea în motoarele de căutare pentru interogările specifice zonei, aducând mai mulți clienți în magazinul sau pe site-ul tău.

Construirea unui brand comunitar

 Povestirile și informațiile legate de comunitate ajută la crearea unei imagini de brand puternice, cu rădăcini locale.

Relații mai strânse cu clienții

 Interacțiunea regulată prin conținut relevant creează o legătură mai profundă cu clienții, încurajând loialitatea și recomandările din gură în gură.

detalii

Cum să folosești marketingul de conținut pentru a-ți dezvolta afacerea?

Anul acesta, în lumina actualizărilor așteptate de la Google privind valorile web esențiale, conținutul devine mai important ca niciodată, atât pentru vizibilitatea în căutări, poziționarea în SERP, angajamentul utilizatorului cât și timpul petrecut pe pagină.

Nu există o cale rapidă de a scrie conținut de calitate și de a obține link-uri în zilele noastre, dar efortul depus este ceea ce îl face reușit, indiferent dacă îți stabilești propria strategie de conținut sau decizi să investești în servicii profesionale de marketing de conținut.

Unii spun chiar că, dacă nu te ocupi de marketing de conținut, atunci practic nu te ocupi de marketing deloc. Și cum ai putea să faci asta fără o strategie de conținut în vigoare?

Ultimele articole de blog

Bun venit în secțiunea noastră dedicată celor mai recente insight-uri și tendințe din lumea marketingului!

Echipa Sanramses Marketing este mereu la curent cu ultimele noutăți și schimbări din domeniu, iar aici vei descoperi articolele noastre proaspete, pline de informații valoroase.